,,Učiň mne Pane nástrojem, ať zářím Tvým Pokojem"

Prosba o modlitbu

19. 10. 2015 19:41
Rubrika: Nezařazené

Sent: Sunday, October 11, 2015 11:09 AM

Subject: Re: URGENTNÍ PROSBA O MODLITBU od Dana a Marilyn Wilso

 

   Misionáři, kteří jsou v oblastech ohrožovaných ISIS prosí o modlitby. ISIS zabral jejich město, ve kterém dnes jsou. ISIS jde systematicky dům od domu ke všem křesťanům a žádá je (a jejich děti), aby zapřeli Ježíše. Zatím to žádné dítě neudělalo a proto bylo i každé popraveno. Ale ne rodiče. OSN se z oblasti stáhlo a misionáři jsou tam na vlastní nebezpečí.

   Jsou rozhodnutí tak zůstat a pomáhat těmto rodinám, i když to znamená jejich smrt. Mají velký strach, nemají žádnou představu, jak začít pomáhat těmto rodinám, které byly svědky popravy vlastních dětí. Přesto ví, že je Bůh nějakým způsobem povolává k tomu, aby byli Jeho hlasem a rukama na tomto místě v této době. A i proto prosí o modlitby za odvahu žít a působit v těchto strašných podmínkách. A jako ty děti, i oni přijímají mučednictví, pokud to bude třeba. Tito odvážní rodiče naučili své děti tak silné víře, že si zvolily mučednickou smrt. Prosíme, pamatujte na ně při svých modlitbách za naději a vytrvalost. 
   Jedna misionářka mohla mluvit krátce po telefonu se svým bratrem. Neřekla to, ale já věřím, že má za to, že to je jejich poslední rozhovor. Modlete se za ni také. Říkala, že prosil o to, aby věděl, co má dělat a udělal to. Ona mu řekla, aby řekl rodinám, že se za ně modlíme a že nejsou sami a zapomenutí - bez ohledu, co se stane. Prosíme, modlete se za ně za všechny.

Toto přišlo dnes ráno... Před pár minutami jsem obdržel následující textovou zprávu od Sean Malone, který řídí Crisis Relief International (CRI). Pak jsme mluvili krátce po telefonu a já ho ujistil, že , že tuto urgentní prosbu o modlitbu budeme sdílet se všemi našimi bratry a sestrami. 
   "Přišli jsme o město Querulous (Qaraqosh). Padlo do rukou ISIS a oni teď systematický sekají hlavy dětem. To je to město, kam jsme pašovali jídlo. ISIS odrazilo kurdské síly (Peshmerga) a je do deseti minut od místa, kde náš CRI tým pracuje. Tisíce lidí uteklo do města Erbil minulou noc. OSN evakuuje své lidi v Erbil. Náš tým se nestáhne a zůstává. Potřebujeme vaše modlitby!"

   Prosíme o vážné modlitby za osvobození lidí v Severním Iráku od postupujícího ISIS a jeho extrémních islámských cílů za masové obrácení nebo smrt křesťanů v celé oblasti. Prosím vás, neignorujte tento email. Nepřeposílejte ho dříve, než se za to pomodlíte. Pak to pošlete k tak mnoha lidem, jak jen je možné. Pošlete to přátelům a křesťanům, které znáte. Poslete ho vaší modlitební skupince. 

   Pošlete ho vašemu duchovnímu pastýři a zavolejte mu, aby se modlili za tyto křesťany při bohoslužbě - ať si udělá zvláštní čas pro modlitbu za tuto věc. Musíme se postavit za naše spolubratry a sestry. 

Děkuji za všechny vaše modlitby!!!

Zobrazeno 1351×

Komentáře

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková